lyski Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 Witam mam problem niewiem czy kupic sobie ns metropolis czy zlozyc cos na ramce ns suburban?Troche mi sie niechce skladac i czekac na czesci.Rower do dirtstreet za ok 2500zl. Co o tym sadzicie?
Ogór Napisano 4 Kwietnia 2006 Napisano 4 Kwietnia 2006 jak masz kase to lepiej składac bo bedziesz mial co chcesz ale ogolnie metro jest calkiem calkiem ja osobicie bym skladal a na czesci bedizesz czekal max 3 dni + 1 dzen na zlozenie
Kywak Napisano 5 Kwietnia 2006 Napisano 5 Kwietnia 2006 Za te cene, to bralbym metro i sie nawet nie zastanawial, a jak amor padnie, to wymiana na sztywne i dalej jazda .
deathmask89 Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Witka! Jestem zupelnie nowy i przymierzam sie do kupna roweru do street'u, okazjonalnie do dirtu. Interesuje mnie model NS METROPOLIS 2 2009: rama: NS 100% Cro-Mo widelec/amortyzator: Marzocchi Dirt Jumper 3, 80 mm skoku, oś 10 mm stery: TangeSeiki łożyska kulkowe mostek: NS Quark kierownica: NS Jalapeno gripy: Velo hamulce: Hayes Mechanical 160/160 suport: SALT / Wethepeople, oś 8 nacięć na 4 łożyskach maszynowych korba: SALT / Wethepeople, 3 częściowe korby stalowe cromo łańcuch: KMC-510hx kaseta: wolnobieg 14T przerzutki: manetki: obręcze: SunRims Rhyno Lite 32/36H, 26” piasty: przód Joytech 9 mm, tył Joytech Single Speed z wolnobiegiem 14t szprychy: CN Steel Black Edition opony: Kenda K-Rad 26x2.3 sztyca: Octane One 27.2 siodełko: Velo pedały: Wellgo inne: Flat black rozmiar: 12,5 Nadawalby sie do streetu i lekkiego dirtu? Moze jakies inne propozycje? Z gory wielka dziekowa za odpowiedzi. Pozdrowki.
zido Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 oczywiscie ze metro sie nada bo jest zrobione przez ludzi myslących i siedzących w tym sporcie ja bym sie nie pakował w składanie, bo jeszcze za bardzo nie znasz sie na częsciach, nie masz jakiś specjalnych wymogów, a metropolis jest idealny na początek, ew potem coś zmienisz
Tadziuu Napisano 28 Marca 2009 Napisano 28 Marca 2009 Kuupuj Metroo ;p;p Ja tez go kupuje wiec jak cos to nei jestes sam ! Chociaz wolalbym skladac bika... ale nie ma kasy i musze brac na raty ; /... Pozdro ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.