Skocz do zawartości

[do 1600] Kross Hexagon X5 czy X6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie

Mój poprzedni temat wyladował w smietniku może i słusznie ( chodz moderator mógł go przenies do odpoieniego działu )

Poniewaz tam nie uzyskałem konkretnej oddpowiedzi to który rowerek bedzie lepsz

Hexagon X6 czy X5

jak sie sprawdzają tarczówki meczaniczne lepiej je odpuscić i wybrac V breiki

a moze coś innego w tej cennie

jakby temat dalej byl w niewłaściwym dziale to sie podaje

Napisano

to jeszcze trochę ponudzę wybacznie mam rower giant gsr 500 model z 97 roku warto to to jeszcze reanimować i wkładać czy lepiej nowy rama nie mam grama rdzy reszta to chyba do wymiany ale czy warto rama ma rozmiar 21,5

Napisano

to jeszcze trochę ponudzę wybacznie mam rower giant gsr 500 model z 97 roku warto to to jeszcze reanimować i wkładać czy lepiej nowy rama nie mam grama rdzy reszta to chyba do wymiany ale czy warto rama ma rozmiar 21,5

jeszcze coś jakies dobre salony rowerowe poza cyklo i cyklo 2 w okolicach gliwice do tego w knurowie co jest przy auchmanie warto sie przejechac ewentualnie na drodze do mikołowa jakiś jest widziałem ale nie miałem czasu stanąć a może macie jakiś dobry do polecenia w okolicach gliwic

Napisano

Nie sądzę, żeby opłacało się reanimować ten rower, niektóre części mogą juz nie pasować, lepiej kup podanego wcześniej Kellysa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...