Gerald87 Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Witam Zastanawiam się ostatnio nad zakupem roweru do jazdy po mieście ewentualnie sporadycznie po terenie. Upatrzyłem sobie dwa modele tzn. Kross Fitness w cenie 999 zł oraz Lazaro Senatore V4 w cenie 1049 zł, niestety nie potrafię ocenić który z nich jest lepszy, stąd proszę o pomoc w wyborze. Kross jest bardziej markowy w porównaniu do mniej znanego Lazaro i w dodatku ma całkiem porządne przerzutki tylne i przednie , w dodatku amorek z blokadą. Z drugiej jednak strony Lazaro ze swoimi przerzutkami Alivio także moim zdaniem prezentuje się fajnie. http://allegro.pl/juz-jest-lazaro-senatore-v4-full-alivio-i2540012271.html http://allegro.pl/rower-kross-crow-fitness-21-sram-x5-lockout-okazja-i2560592997.html
Mucha6630 Napisano 15 Sierpnia 2012 Napisano 15 Sierpnia 2012 dołączam się do pytania Kross CROW FITNESS SRAM czy LAZARO SENATORE V4 kolega jeszcze naciskal na wybór UNIBIKE FLASH GTS jeszcze jest KANDS MAESTRO ale już rzadziej dostępny Proszę o opinie ekspertów
Gerald87 Napisano 15 Sierpnia 2012 Autor Napisano 15 Sierpnia 2012 Witam Po pewnym zastanowieniu oraz przejrzeniu ofert bardziej bym się przychylał jednak do tego Kross Fitness ale wolałbym usłyszeć opinię od kogoś zdecydowanie bardziej doświadczonego, dlatego jeśli ktoś umie pomóc to niech wyrazi swoją opinię. A kolega Mucha6630 co uważa ?? Jeśli chodzi o tego Kands to wygląda pod względem osprzętu bardzo podobnie do Lazaro zresztą produkuje to ta sama firma, Lazaro wydawał mi się jednak trochę bardzie porządzniejszy. Unibike moim zdaniem jest troszkę za drogi pod względem tego co ma do reszty zaprezentowanych tu modeli. Z ciekawych modeli jest jeszcze Ritual 3.0 i 4.0 Aganga moim zdaniem naprawdę warty polecenie, jedynie co mi w nim nie pasowało to trohchę rozmiary ram 18 wydawała się trochę za mała a 20 trochę za duża. Rower Agang Ritual 4.0 biało-niebieski 2011 Pozdrawiam
Gerald87 Napisano 16 Sierpnia 2012 Autor Napisano 16 Sierpnia 2012 Panowie, kto się zna niech wyrazi swoją opinię, potrzebna pomoc
Mucha6630 Napisano 19 Sierpnia 2012 Napisano 19 Sierpnia 2012 jak na razie zostaję przy Lazaro Senatore V4 czytałem opinie na ceneo o Kross CROW FITNESS i stwierdziłem że jednak Lazaro , KANDS MAESTRO ma dobre opinie jest dobrym kolegą Lazaro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.