Skocz do zawartości

[ do 700zł ] uniwersalny rower do jazdy w miescie

Rithian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

No i niestety, 2 raz z rzędu zostałem okradziony z roweru... Ciężko w to uwierzyc, ale rower ukradziono mi z balkonu ( 2 piętro ) Sądzilem, ze takie rzeczy juz sie nie zdarzają, a jednak. Rower służył mi w okresie letnim jako transport do pracy, nieraz tez na wypady rowerowe z dziewczyną. Poszukuje czegoś przede wszystkim niedrogiego, budżet niestety mam bardzo ograniczony ;/ 700zł to max jaki mogę przeznaczyć. Interesuje mnie rower nowy / używany dla faceta 181cm, 86kg z zastosowaniem 60% miasto 40% leśne ścieżki rowerowe. Liczę na wasza pomoc, ponieważ moja wiedza w tym zakresie jest diość znikoma :) w doborze i z góry dziękuje za okazaną pomoc.

http://allegro.pl/rower-mtb-enduro-trial-20cali-2012-gwarancja-kross-i2554113093.html

Co sadzicie o tym rowerku? Nie ukrywam, ze cena jest dość atrakcyjna

Napisano
ttp://allegro.pl/ro...2554113093.html Co sadzicie o tym rowerku? Nie ukrywam, ze cena jest dość atrakcyjna

Może być,czemu nie.Jedno ale,rama może okazać się za duża dla Ciebie.Za tę cenę nie ma co wybrzydzać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...