Skocz do zawartości

[1000-1500] Kross Level A2 2012 czy Kelly's Quartz 2010?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tzn. też bym drugi raz tego quartz nie brał bo teraz bardziej mnie kręcą rowery ekstremalne a dla mnie to jest szosówka którą można czasami pojeździć po górkach.

Napisano

Minusy a2 możesz znaleźć w tematach jego dot. Między innymi kloc amorek, szybko ścierające się opony na asfalcie, przeciętny napęd i dużo płacisz za markę, ramkę ma bardzo fajną, geometria super, ale szału nie ma.

Potrzebujesz roweru natychmiast, czy mógłbyś trochę dozbierać i dołożyć? Bo za 1700-1800 już można znaleźć coś sensowniejszego (np kellys oxygen 2011 z reconem)

Napisano

Rower będzie używany na asfalcie, przejażdżki po łąkach, raczej bez górek. Będę nim dojeżdżał do szkoły. Nie mogę wydać więcej niż 1500zł. :/

Napisano

Wybierają rower kieruj się przede wszystkim jakością osprzętu. W przypadku zwykłych, aluminiowych hardtaili marka nie ma znaczenia. Najlepiej poczekaj z kupnem roweru do końca sierpnia - wtedy wyprzedaże starych kolekcji ruszają pełną parą i możesz kupić w niskiej cenie rower dużo wyższej klasy ;)

Napisano

Ja na twoim miejscu kupił bym marketówke do szkoły w obawie przed kradzieżą. A do takiej jazdy mogę ci polecić tego quartz lub quartz w wersji XTR. Powinny obie się mieścić w twojej cenie. XTR ma lepsze przerzutki i hamulce tarczowe. Bardziej dla szpanu.

Napisano

Jaki rower crossowy polecacie? Dobra, do szkoły będę jeździł starym, ten będzie na dłuższe przejażdżki. Zamierzam do niego dokupić takiego u-locka: http://www.ambike.pl...m+x+29-2cm.html. Zależy mi na tymm, aby był wytrzymały, szybki i w miarę ładnie wyglądał.

Mogę poczekać do września.

|To upieczmy dwie pieczenie na jednym ogniu bo ja terz czegos takiego szukam i w tej cenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...