Skocz do zawartości

[1100] pomoc w wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, otoz mam taki problem, ze od kilku dni przegladam aukcje na allegro i nie moge sie zdecydowac co kupic. Chodzi mi o rower uzywany gdyz w tym przedziale cenowym nie dostane nic nowego co by mnie zainteresowalo. Drugi aspekt to taki, ze nie chce nawet słyszec o amortyzatorze sr santour ani rst poniewaz mam złe wspomnienia co do nich. Znalazłem kilka interesujacych aukcji ale niewiem co lepsze, oto one :

Rower KROSS Level A2 (2543972680)  - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

STOCKLI XC-63 26- alu, Manitou, full Deore LX !!! (2542264553)  - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

GT AVALANCHE 1.0 DISCEQUIPPED ALUMINUM (2527192347)  - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Mało używana MERIDA sub 10 na lx (2546539941)  - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Super Rower Author Instinct Shimano DeOre (2533088346)  - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A moze macie inne propozycje, ktore na pewno bym wzial pod uwage.

Z gory dziekuja za wszelka okazana mi pomoc. Pozdrawiam

znalazłem jeszcze taki rowerek do wyboru : http://allegro.pl/piekny-mtb-nox-deore-xt-tarcze-manitou-20c-i2543869345.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...