Pioterekk Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Cześć! Zastanawiam się nad rowerem od już dłuższego czasu i nie mogę się zdecydować. Potrzebny jest mi rower do jazdy po lesie,szosie.Kompletnie się nie znam ale chce rozpocząć swoją przygodę na poważnie bo przecież ogólnie to prawie każdy potrafi jeździć...Hehe. Mam do wydania około 1600 złotych,nie jest to dużo ale na początek powinno wystarczyć. Mój typ roweru to KROSS HEXAGON x6 http://www.kross.pl/pl/2012/hexagon-x6 Co o nim myślicie? Może znajdzie się jakiś lepszy? Czekam na wasze porady i sugestie. Dodam jeszcze tylko że ważę 65 kilogramów i mam 185 cm wzrostu.(jakby się komuś przydało) Pozdrawiam Pioterekk
nemo2009 Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Mój typ roweru to KROSS HEXAGON x6 Za tę sumę możesz kupić Unibike Fusion z hamulcami tarczowymi.Wszystkie komponenty są firmowe(w X6 Krossa).
Pioterekk Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Napisano 8 Sierpnia 2012 Na pewno nie chcę przepłacić,lub coś.Rower musi się sprawdzać w różnych warunkach...ale nie żeby były one jakieś ekstremalne. Unbike Fusion prezentuje się także nieźle więc teraz sam nie wiem co powinienem wybrać.
wyhaczacz Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Rower górski Kellys Quartz Black 2011 | MTB | Sklep Rowerzysta.pl rowery
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.