gucio1988 Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam. Jak w temacie zamierzam kupić mój pierwszy rower crossowy:)Mam na to przeznaczone 1000-1300 zł. Mam 173 wzrosty i 80 kg wagi. Jeżdżę głownie po asfalcie, bardzo rzadko po bruku i polnych ścieżkach. Lubie szybka i daleka jazdę do 100km. Bardzo proszę o pomoc w wyborze modeli. Jestem z okolic szczecina wiec może ktoś od razu poleci jakiś sklep. Przeczytałem sporo tematów. Kandy oraz lazaro juz jest niedostępne. Wiec co w tej kwocie będzie najsensowniejszego.?? Zależy mi głownie na dobrej ramie. Jak siądzie osprzęt pomału będę wymieniać na lepszy Pozdrawiam i Dziękuje za pomoc nikt nie pomoże? a jak zwiększe budzet do 1500 będzie mniejszy problem ze znalezieniem czegos sensownego ??;]
nemo2009 Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Wiec co w tej kwocie będzie najsensowniejszego.?? Zależy mi głownie na dobrej ramie. Jak siądzie osprzęt pomału będę wymieniać na lepszy Romet Orkan 2.0 jest dobrym wyjściem.
black1921 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Może zainteresuj się Lazaro Senatore V4. Sam go zamówiłem właśnie. Mam nadzieję, że w tym tygodniu przyjdzie i po weekendzie będę mógł coś o nim napisać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.