Skocz do zawartości

[do 1000-1300] Cross

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jak w temacie zamierzam kupić mój pierwszy rower crossowy:)Mam na to przeznaczone 1000-1300 zł. Mam 173 wzrosty i 80 kg wagi. Jeżdżę głownie po asfalcie, bardzo rzadko po bruku i polnych ścieżkach. Lubie szybka i daleka jazdę do 100km. Bardzo proszę o pomoc w wyborze modeli. Jestem z okolic szczecina wiec może ktoś od razu poleci jakiś sklep. Przeczytałem sporo tematów. Kandy oraz lazaro juz jest niedostępne. Wiec co w tej kwocie będzie najsensowniejszego.?? Zależy mi głownie na dobrej ramie. Jak siądzie osprzęt pomału będę wymieniać na lepszy :) Pozdrawiam i Dziękuje za pomoc

nikt nie pomoże? a jak zwiększe budzet do 1500 będzie mniejszy problem ze znalezieniem czegos sensownego ??;]

Napisano
Wiec co w tej kwocie będzie najsensowniejszego.?? Zależy mi głownie na dobrej ramie. Jak siądzie osprzęt pomału będę wymieniać na lepszy

Romet Orkan 2.0 jest dobrym wyjściem.

Napisano

Może zainteresuj się Lazaro Senatore V4. Sam go zamówiłem właśnie. Mam nadzieję, że w tym tygodniu przyjdzie i po weekendzie będę mógł coś o nim napisać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...