wojtaszek Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Witam, szukaj dobrego roweru, sklaniam się ku krosowemu, przesiadka z MTB Horizon 2007. Czy coś z tematu się nada? Znalazłem temat http://www.forumrowerowe.org/topic/118497-do-1500zl-rower-crossowy-do-1500zl-ktory-wybrac/ że Lazaro jest fajny.
wojtaszek Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Napisano 8 Sierpnia 2012 Doradzicie coś? Najbardziej mi chodzi o opinię Krossa gdyż pozostałe są już praktycznie niedostępne. Nie wiem czy lepiej czekać na Lazaro/Kandsa.
ksawcio97 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Poszukaj kandsa maestro. Są trudno dostępne ale się znajdzie. O tym krossie jeszcze nie słyszałem ale wolałbym albo tego kandsa albo lazaro.
wojtaszek Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Napisano 8 Sierpnia 2012 Ok, właśnie też się skłaniam ku Lazaro. Obecnie jest dostępny jednak tylko Senatore v4. Jest bardzo podobny ale niektóre elementy się różnią. Warto czy czekać na Integrala?
black1921 Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 Ok, właśnie też się skłaniam ku Lazaro. Obecnie jest dostępny jednak tylko Senatore v4. Jest bardzo podobny ale niektóre elementy się różnią. Warto czy czekać na Integrala? Integrale i Maestro będą dopiero w przyszłym roku. Też miałem ten dylemat, ale stwierdziłem, że nie ma sensu tyle czekać i zamówiłem Senatore V4. Jak przyjdzie to zobaczymy co jest wart.
Mozej Napisano 14 Sierpnia 2012 Napisano 14 Sierpnia 2012 Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić różnice pomiędzy Integral i Senatore? Nie wiem czy czekać na Integrala. Spotkałem się jedynie ze stwierdzeniem na jednym z forum, że "zależy od tego do czego chcesz użytkować rower". Domyślam się zatem, że są jakieś minimalne różnice w ramie, osprzęcie. Roweru używam jedynie do wycieczek poza miasta, po samym mieście jeżdżę złomem, którego nie szkoda mi zostawić pod stacją/sklepem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.