Skocz do zawartości

[do 1000] cross - LAZARO INTEGRAL FULL ALIVIO czy KROSS CROW SRAM X-5?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Doradzicie coś? Najbardziej mi chodzi o opinię Krossa gdyż pozostałe są już praktycznie niedostępne. Nie wiem czy lepiej czekać na Lazaro/Kandsa.

Napisano

Poszukaj kandsa maestro. Są trudno dostępne ale się znajdzie.

O tym krossie jeszcze nie słyszałem ale wolałbym albo tego kandsa albo lazaro.

Napisano

Ok, właśnie też się skłaniam ku Lazaro. Obecnie jest dostępny jednak tylko Senatore v4. Jest bardzo podobny ale niektóre elementy się różnią. Warto czy czekać na Integrala?

Napisano

Ok, właśnie też się skłaniam ku Lazaro. Obecnie jest dostępny jednak tylko Senatore v4. Jest bardzo podobny ale niektóre elementy się różnią. Warto czy czekać na Integrala?

Integrale i Maestro będą dopiero w przyszłym roku. Też miałem ten dylemat, ale stwierdziłem, że nie ma sensu tyle czekać i zamówiłem Senatore V4. Jak przyjdzie to zobaczymy co jest wart.

Napisano

Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić różnice pomiędzy Integral i Senatore? Nie wiem czy czekać na Integrala. Spotkałem się jedynie ze stwierdzeniem na jednym z forum, że "zależy od tego do czego chcesz użytkować rower". Domyślam się zatem, że są jakieś minimalne różnice w ramie, osprzęcie. Roweru używam jedynie do wycieczek poza miasta, po samym mieście jeżdżę złomem, którego nie szkoda mi zostawić pod stacją/sklepem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...