n53sn Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Witam. Warto taki model kupić http://www.salon-row...tis-p-1308.html. Jeśli nie to prosze o inne propozycje. Dzięki
edi7777 Napisano 4 Sierpnia 2012 Napisano 4 Sierpnia 2012 Kupujesz rower do jeżdżenia wokół bloku? Skąd mamy wiedzieć czego szukasz? Chodzi Ci tylko o lans i po prostu chcesz kupić coś za 7 kafli żeby mieć? Jeżeli tylko tak żeby mieć to ja bym sobie kupił np. ten rower albo szukał jakiego używanego Stumpjumpera lub enduro np. taki tylko w niższej cenie bo na aukcji to trochę zdzierstwo ale pewnie dlatego stoi od roku i nikt go nie kupił. Jak szukasz czegoś do konkretnego stylu jazdy to sprecyzuj.
n53sn Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 Za 2 tygodnie wyjeżdzam do Zakopca i potrzebuje nowy rowerek:) Potrzebuję rower do cross country
n53sn Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Napisano 5 Sierpnia 2012 widziałem ten temat ale czy kellys http://www.salon-rowerowy.pl/rower-kellys-orc-2012-transport-gratis-p-1308.html nie bedzie lepszy od tego scott spark 60???
beskid Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 edi7777 zadał Ci proste pytania a Ty nadal nic. To czy jest lepszy mogłoby się okazać właśnie po tym gdybyś sprecyzował styl jazdy jaki uprawiasz ewentualnie ile rocznie robisz kkm i gdzie bo z całym szacunkiem stwierdzenie, że jedziesz do "Zakopca" nic nie mówi. No morze poza tym, że na porządna jazdę XC to wybrałeś sobie najgorsze miejsce z możliwych. Osobiście z wielu względów wybrałbym z tej dwójki Kellysa.
n53sn Napisano 5 Sierpnia 2012 Autor Napisano 5 Sierpnia 2012 wiem ze jestem poczatkujacym. zadalem pytanie. rower do 7000zł do cc. i tyle.chcialem uzyskac odpowiedz a nie: ile, do czego, gdzie, po co, lans nie lans. proste pytanie. prosze administratora strony do usuniecia mojego konta i komentarzy bo na pewno w tym forum juz nie zagoszcze
beskid Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Gdzie napisałeś, że jesteś początkujący Jeśli tak podchodzisz do sprawy to faktycznie daruj sobie wchodzenie tutaj a swoim zachowaniem obrażasz nie tylko mnie ale też innych.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.