justyna91 Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Witam. Przejrzałam bardzo dużo tematów na tym forum, jednak do końca nie znalazłam tego, czego szukałam. Zamierzam przesiąść się z roweru z hipermarketu na coś porządniejszego, niestety nie znam się na osprzęcie, dlatego potrzebowałabym rady w wyborze nowego roweru. Będę jeździć głównie po leśnych ścieżkach, jednak nie będzie to żadna ekstremalna jazda, żadnych skoków itp., trochę asfaltu, dlatego mtb wydaje mi się najlepszą opcją. Tyle tylko, że chciałabym rower z męską ramą Jakoś nie potrafię przekonać się do damskich, po prostu mi się nie podobają, no i te cukierkowe kolory... Wzrost 165 cm, waga 59 kg. Czy rama 16/17" powinna być dobra? Dysponuję budżetem 1500 zł, czy ktoś mógłby polecić dobry rower w tej cenie?
MokryxD Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Może Kross Level A2, zachwalany na tym forum.
justyna91 Napisano 4 Sierpnia 2012 Autor Napisano 4 Sierpnia 2012 Właśnie zauważyłam, że dużo osób poleca go w tej cenie, na pewno wezmę go pod uwagę, jednak nie chciałabym ograniczać poszukiwań tylko do jednego modelu. Może ma ktoś jeszcze inne propozycje?
Nevermore Napisano 5 Sierpnia 2012 Napisano 5 Sierpnia 2012 Kands 1300 Energy sporo lepszy i tańszy od Krossa. Za pozostałe 500zł możesz wymienić parę rzeczy i masz super rower w tym przedziale cenowym.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.