slaled90 Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam bardzo serdecznie wszystkich rowerzystów. Wzięło mnie na rower, byłem oglądac w sklepie rowerowym wozidła, ale nie wiem wogóle czy ta firma przerzutek czy też np amortyzatora bedzie lepsza od drugiej. Oglądałem rowery KROSS'a level a3 i a2. a3 różni się od a2 przede wszystkim hamulcami (a3 hydrauliczne / a2 v-brake) no i cena ktora jest rożna z powodu hamulca bo inne podzespoły są identyczne (katalog). a3 - 2099zł, a2 - 1699zł. Teraz pytanie po co mi hydrauliki? Myslałem żeby kosztem hydrauliki kupic jakąś inna lepszą częśc? ale ok do jakiej było by lepiej dołożyc. Znalazłem dzisiaj inny sklep. W sumie to można powiedziec serwis bo rowerów tam nie było, ale dowiedziałem się, że mozna tam zamóic rower na pdzespołach jakie mi odpowiadaja i przyjechac do nich. Oczywiscie może mi też doradzic osoba sprzedająca w sklepie ale akurat jej nie było, bedzie dopiero w poniedziałek, i pomyślałem aby własnie poprosic o pomoc Was - doswiadczonych już kolarzy. Da rade pomóc koledze żółtodziubowi w dziedzinie kolarstwa ? PS. Z tego co już wiem to interesuje mnie rower na ramie MTB, zawsze można sobie poprzekładac oponki i jest po problemie, i koła 26". Nie wiem czy waga nie sprawia problemu bo waże 95kg czy nie trzeba by bardziej solidnych kół? Acha i jeszcze jedna sprawa bo znajomy wysłał mi taki rower w propozycji już gotowy Cube - ROWER CUBE ATTENTION - Cube - Cube no ale jedynie co to moge popatrzec na obrazek roweru bo te nazwy osprzetu nic mi nie mówią. Proszę jeszcze raz o pomoc, pozdrawiam Sławek edit: zapomniałem napisac że cena jaka mogłbym wyłożyc na rower to ok 2500zł +/- jeżeli bedzie warto to jestem w stanie dołożyc parę stów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.