Chorzowska113 Napisano 31 Lipca 2012 Napisano 31 Lipca 2012 Witam, Pytanie jak w temacie. Orientujecie się gdzie można zrobić instruktora z kolarstwa. Mam w planach dorabiać sobie jako pilot wycieczek i taki papier bardzo by mi się przydał. Pozdrawiam
maciejow666 Napisano 31 Lipca 2012 Napisano 31 Lipca 2012 Tak się składa, że ostatnio natknąłem się na coś takiego. obozy-rowerowe.blogspot.com Czy o to Ci chodziło?
luki75 Napisano 5 Września 2012 Napisano 5 Września 2012 Witam, Pytanie jak w temacie. Orientujecie się gdzie można zrobić instruktora z kolarstwa. Mam w planach dorabiać sobie jako pilot wycieczek i taki papier bardzo by mi się przydał. Pozdrawiam Będzie w Pruszkowie pod koniec października 2012 ale musi się zebrać grupa 10 osób. Ja jestem już zapisany,proszę o kontakt to podam szczegóły lukasz@rsi.pl Będzie w Pruszkowie pod koniec października 2012 ale musi się zebrać grupa 10 osób. Ja jestem już zapisany,proszę o kontakt to podam szczegóły lukasz@rsi.pl Mam informację że kurs się odbędzie poniżej chyba aktualne już terminy, co do daty ostatecznej wpłaty to dopytam i podpytam jeszcze o prowadzących. Dam znać. 27.X.2012 – rozpoczęcie kursu, spotkanie organizacyjne •Kurs weekendowy 5 tygodni – 3-4.XI; 17-18.XI; 24-25.XI; 1-2.XII; 8-9.XII Będzie w Pruszkowie pod koniec października 2012 ale musi się zebrać grupa 10 osób. Ja jestem już zapisany,proszę o kontakt to podam szczegóły lukasz@rsi.pl Mam informację że kurs się odbędzie poniżej chyba aktualne już terminy, co do daty ostatecznej wpłaty to dopytam i podpytam jeszcze o prowadzących. Dam znać. 27.X.2012 – rozpoczęcie kursu, spotkanie organizacyjne •Kurs weekendowy 5 tygodni – 3-4.XI; 17-18.XI; 24-25.XI; 1-2.XII; 8-9.XII Koszt to 750 zł + 250 zł dla tych co jeszcze nie mają żadnego ministerialnego kursu instruktora bądź nie są po AWF-ie
luki75 Napisano 12 Września 2012 Napisano 12 Września 2012 Będzie w Pruszkowie pod koniec października 2012 ale musi się zebrać grupa 10 osób. Ja jestem już zapisany,proszę o kontakt to podam szczegóły lukasz@rsi.pl Mam informację że kurs się odbędzie poniżej chyba aktualne już terminy, co do daty ostatecznej wpłaty to dopytam i podpytam jeszcze o prowadzących. Dam znać. 27.X.2012 – rozpoczęcie kursu, spotkanie organizacyjne •Kurs weekendowy 5 tygodni – 3-4.XI; 17-18.XI; 24-25.XI; 1-2.XII; 8-9.XII Zainteresowanych proszę jeszcze o kilka dni cierpliwości- ciężko mi namierzyć Panią "władną" organizatorkę
luki75 Napisano 21 Września 2012 Napisano 21 Września 2012 Zainteresowanych proszę jeszcze o kilka dni cierpliwości- ciężko mi namierzyć Panią "władną" organizatorkę Wszystko wiadomo Str www aktywna proszę się zapisywać tylko w ten sposób kurs może ruszyć po Waszych zapisach http://www.wskfit.pl/kurs_instruktora_KOLARSTWA.html Jeżeli mógłbym prosić to w formularzu elektronicznym przy zgłoszeniu w "uwagach" proszę zaznaczyć że Info o zgłoszeniu macie Państwo od Bartka z Zabrza Dziękuję i do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.