Skocz do zawartości

[rower] szosowy do 2000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. A więc poszukuję roweru szosowego dla amatora. Dopiero zaczynam swoją przygodę z rowerem i chciał bym dowiedzieć się czy do 2000zł kupię jakiś w miarę przyzwoity rower. Jakie marki polecacie? I czy do 2000zł kupie w ogóle jakiś w miarę dobry rower ? Z góry dzięki za pomoc

Napisano

Zaczynasz swoją przygodę z rowerami (ogólnie) czy z szosówkami? :) Jeśli ogólnie, to radziłbym Ci na początek wziąć jakiegoś crossa ;)

Napisano

Zaczynasz swoją przygodę z rowerami (ogólnie) czy z szosówkami? :) Jeśli ogólnie, to radziłbym Ci na początek wziąć jakiegoś crossa ;)

z szosówkami :) mam rower mtb i często smigam nim sobie po miasteczku i okolicach lecz to jest dla mnie zdecydowanie za mało wiec chciał bym kupic szosówke i wyjechac gdzieś w dłuższą trase :)

Napisano

A musi być nowy czy używany i czy masz już takmniej więcej jakąś firmę upatrzoną?

może być używany lecz niech bedzie on w miare dobrym stanie a jeśli chodzi o firme to jest mi to obojętne :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...