TheSzymon96 Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Witam. A więc poszukuję roweru szosowego dla amatora. Dopiero zaczynam swoją przygodę z rowerem i chciał bym dowiedzieć się czy do 2000zł kupię jakiś w miarę przyzwoity rower. Jakie marki polecacie? I czy do 2000zł kupie w ogóle jakiś w miarę dobry rower ? Z góry dzięki za pomoc
Golden Napisano 2 Sierpnia 2012 Napisano 2 Sierpnia 2012 Zaczynasz swoją przygodę z rowerami (ogólnie) czy z szosówkami? Jeśli ogólnie, to radziłbym Ci na początek wziąć jakiegoś crossa
TheSzymon96 Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Napisano 3 Sierpnia 2012 Zaczynasz swoją przygodę z rowerami (ogólnie) czy z szosówkami? Jeśli ogólnie, to radziłbym Ci na początek wziąć jakiegoś crossa z szosówkami mam rower mtb i często smigam nim sobie po miasteczku i okolicach lecz to jest dla mnie zdecydowanie za mało wiec chciał bym kupic szosówke i wyjechac gdzieś w dłuższą trase
Smokey3 Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 A musi być nowy czy używany i czy masz już takmniej więcej jakąś firmę upatrzoną?
TheSzymon96 Napisano 3 Sierpnia 2012 Autor Napisano 3 Sierpnia 2012 A musi być nowy czy używany i czy masz już takmniej więcej jakąś firmę upatrzoną? może być używany lecz niech bedzie on w miare dobrym stanie a jeśli chodzi o firme to jest mi to obojętne
Kosma Napisano 3 Sierpnia 2012 Napisano 3 Sierpnia 2012 Ciekawy temat. Też myślę czasami o jakiejś szosie do 2k używce jednak w dobrym stanie!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.