borni Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Mam trzy typy: unibike viper gts, cube ltd cls czy kellys axis -który z nich ma najlepszy osprzęt -czy do każdego z nich można zamontować bagażnik -są jakieś inne lepsze propozycje w tej cenie 0 Cytowanie selektywne
Trictos Napisano 29 Lipca 2012 Napisano 29 Lipca 2012 Myślę że osprzętowo Unibike byłby najlepszym wyborem ale to tylko moje zdanie
borni Napisano 29 Lipca 2012 Autor Napisano 29 Lipca 2012 większość podziela twoje zdanie. A jak z tym bagażnikiem? Jest możlisość jego montażu? A i jeszcze pytanie jaki rozmiar ramy roweru krosowego dla człowieka z 178cm wzrostu
borni Napisano 30 Lipca 2012 Autor Napisano 30 Lipca 2012 to nikt nie ma tego modelu by powiedziec czy są wescia na mocowanie bagażnika?
Ulthran Napisano 30 Lipca 2012 Napisano 30 Lipca 2012 to nikt nie ma tego modelu by powiedziec czy są wescia na mocowanie bagażnika? Jeżeli chodzi o Unibike najlepiej napisać do nich, kontakt na stronie jest, z doświadczenia wiem że chętnie odpowiadają.
Ulthran Napisano 1 Sierpnia 2012 Napisano 1 Sierpnia 2012 Nie ma opcji edytowania poprzedniego postu, więc dopisuje: dziś widziałem gościa na Unibike Viperze z zamontowanym bagażnikiem, więc chyba się da
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.