Janoosh Napisano 28 Lipca 2012 Napisano 28 Lipca 2012 Witajcie! Od dłuższego czasu przymierzałem się do przejechania trasy opisanej tu: Polska Egzotyczna. Ostatecznie zaplanowałem to i wybieram się od 2 (lub 3) do 13 sierpnia. Wyobrażam sobie to tak: Plan wakacyjny. Gdyby ktoś chodził z podobnym pomysłem, ale brakowało mu ostatenigo impulsu do podjęcia decyzji o wyjeździe, to chętnie pojadę z takim kimś Start z Jarosławia (ewentualnie Przemyśl?), meta na Suwalszczyźnie (ja sam muszę dojechać do Frącek). Poza metą reszta może być modyfikowana. Jedzenie kupowane po drodze, noclegi jak się da (łącznie z namiotem). Planowny średni dystans dzienny: ok. 70 km; średnia prędkość jazdy -- dotychczas wychodziło mi ok. 17 km/h. Jeśli ktoś był tam niedawno i chciałby podzielić się sugestiami czy komentarzami, to będę za nie wdzięczny. To teraz kilka słów o sobie: wiek 40+; dotychczasowe "dokonania" rowerowe w większości są na bikestats. Janusz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.