Bartez8 Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Witam wszystkich Jestem nowym użytkownikiem forum. Planujemy z kumplami wypad w Bieszczady, pierwszy kilkudniowy i w związku z tym rodzi się kilka pytań. Nie ma żadnych problemów z poruszaniem się po ścieżkach górskich, przede wszystkim prawnych? Drugie pytanie to jak jest ze schroniskami, można sobie wziąć rower ze sobą do pokoju? Czytałem forumowy poradnik co zabrać ze sobą i to już wiemy, kompletujemy to co się przyda. Jeszcze chciałem poznać Wasze opinie na temat kasków Pro-tec nadają się? Kask będzie jeszcze służył zimą na deske, i pewnie do zastosowań militarnych, ale to już inna bajka. Na koniec przepraszam, że różne pytania wrzucam do jednego worka ale trudno Jeżeli taki temat już gdzieś był to wybaczcie
pepelito Napisano 26 Lipca 2012 Napisano 26 Lipca 2012 Moje zdanie jest takie jak jechać na wyprawę rowerem to tylko namiot! A podobno w Bieszczadach rowerem nie za bardzo można jeździć. Tutaj jest coś o prawie w Bieszczadach: http://www.forumrowerowe.org/topic/53331-polskie-gory-ktore-polskie-szczyty-dostepne-sa-dla-milosnikow-mtb/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.