Skocz do zawartości

[1700 +/-150] cross

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Zastanawiam się nad zakupem roweru rower będzie używany 80% do jazdy po asfalcie i w 20%^ do jazdy po utwardzonych drogach. Po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem , że najlepszym wyborem będzie cross. Wybrałem kilka modeli ,ale chciałbym prosić was o pomoc w wyboże najlepszego lub zaproponowanie mi jakiegoś innego modelu .

1. Kellys Saphix

Rower crossowy Kellys Saphix Red 2012 + MIX GRATISÓW | Cross | Sklep Rowerzysta.pl rowery

2. Kellys Axis

Rower krosowy Kellys Axis Yellow 2011 + MIX GRATISÓW | Cross | Sklep Rowerzysta.pl rowery

3.Leader Fox Toscana

Leader Fox Toscana : Rowery : Katalog Rowerowy bikeKatalog.pl

Napisano

Witam

Zastanawiam się nad zakupem roweru rower będzie używany 80% do jazdy po asfalcie i w 20%^ do jazdy po utwardzonych drogach. Po dłuższym zastanowieniu stwierdziłem , że najlepszym wyborem będzie cross. Wybrałem kilka modeli ,ale chciałbym prosić was o pomoc w wyboże najlepszego lub zaproponowanie mi jakiegoś innego modelu .

1. Kellys Saphix

Rower crossowy Kellys Saphix Red 2012 + MIX GRATISÓW | Cross | Sklep Rowerzysta.pl rowery

2. Kellys Axis

Rower krosowy Kellys Axis Yellow 2011 + MIX GRATISÓW | Cross | Sklep Rowerzysta.pl rowery

3.Leader Fox Toscana

Leader Fox Toscana : Rowery : Katalog Rowerowy bikeKatalog.pl

1. Plusy - ładne malowanie, przerzutka tył, blokada amora, gratisy

Minusy - przerzutka przód, cena.

2. Plusy - manetki i gratisy :)

Minusy - przerzutka przód i tył, hamulce, cena

3. Dziwne połączenie przerzutek z najniższej półki + deore. Na plus kaseta i przerzutka tył więcej chyba nic.

Poszukaj jeszcze wśród MERIDY i UNIBIKE.

Napisano

Teraz nie wiem który wybrać waham się pomiedzy krossem evado 1.2 a unibike crossfire. Mam jeszcze takie pytanie cz warto jest dołożyć to 450 zł da vipera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...