Pingwin55 Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 Witam mam zamiar kupić jakiś używany rower cena max 1400zł. Czy Cube Aim bedzie dobrym wyborem? Uzywany 2 letni mozna kupic za ok 1000. Moze szukac czegos lepszego? Mam zamiar robic dziennie ok 20km i jezdic glownie po lesnych sciezkach. Chcialbym tez zeby rower wygladal jakos dosyc nowoczesnie chociaz nie jest to najwazniejsze. Rower max 4 letni. Proszę o pomoc.
Terrqge Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 Ja ci nie doradzę, ale porównywanie używanych rowerów na podstawie ich wieku do niczego nie prowadzi, rower przez 4 lata mógłbyć przecież katowany, a równie dobrze mógł być używany sporadycznie raz w miesiącu. Kieruj się tutaj przebiegiem i stanem osprzętu. Po drugie przy kupnie używanego roweru ważne jest żeby go dokładnie obejrzeć, najlepiej z osobą która się na tym zna, bo ludziom którzy się nie znają, można wcisnąć niezłego bubla.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.