reset Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 Witam! Mam zamiar kupic ramę a właściwie przedni trójkąt firmy STÖCKLI. Dlatego mam pytania: Czy ktos z was jezdzi na ramie zlozonej (przedni trojkat+wahacz tylni)? Czy da sie dopasowac do niego wahacz innego producenta? I czy wogóle opłaca się taki zakup, czy nie lepiej kupic rame jednoczesciową? http://allegro.pl/st...2501248718.html Z gory dziekuje za pomoc
Waler Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 Zla nazwa topicu, nikt Ci nie odpowie. Przeczytaj regulamin.
colarz Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 Witam, Reset, wg mnie taki zakup nie ma sensu, poniewaz, niewiem czy dopasujesz tylni wahacz, a jesli uda ci sie juz dopasowac to niewiem czy nie zaburzy to geometri roweru? Wydaje mi sie ze ta aukcja, kupno samego przedniego trojkata jest skierowana do osób co maja taki rower, z uszkodzonym tym przednim trojkatem, i wtedy taki zakup ma sens, a tak to mozesz sobie narobic nie potrzebnych kosztow, a dodatku, jak juz chcesz rame amortyzowaną to spokojnie do 500zl powinienes kupic w calosci ;przedni trojkat, wahacz i damper,
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.