Grezen Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Witam wszystkich! Niestety moja przerzutka po 3 latach niezawodnej jazdy, chodzi jak radziecki czołg. Nie pomogła naprawa ani młotek .. . Pozostaje więc kupno nowej i tu pytanie do was. Co polecacie do 100zł. (8 rzędowy napęd) Moja obecna przerzutka to: shimano alivio rd-m41i wolałbym coś innego. Pozdrawiam, Damian
Airsofter Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Spróbuj zapolować na Deore - czasami jest do kupienia w okolicach 100 zł Oczywiście nowa.
Grezen Napisano 23 Lipca 2012 Autor Napisano 23 Lipca 2012 A tak na marginesie to czy jeśli wymienię kółka w przerzutce na mniejsze niż były oryginalnie to czy wpłynie to na jej działanie? Bo aktualna przerzutka działa w miarę tylko że wymieniłem tylko 1 kółko na mniejsze drugie jest oryginalne. I chyba trzeba by hak wyrównać . Bo tak myślę ,że lepiej by mi było podratować tą przerzutkę na na nowy sezon kupić nową. Proszę o wypowiedzi ! Pozdrawiam
Gość kometix Napisano 23 Lipca 2012 Napisano 23 Lipca 2012 Polecam shimano Deore RD-M592 Shadow SGS. U mnie współpracuje z 8 rzędowym napędem i jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.