m50ere1 Napisano 22 Lipca 2012 Napisano 22 Lipca 2012 Witam. Na początku chciałbym się przywitać, gdyż jestem nowy na tym forum. Od pewnego czasu poszukuje roweru w przedziale cenowym 500 - 700 zl Jestem ciemny w tych sprawach - początkujący chodź chce się rozwijać w tym kierunku ;] Rower będzie mi służył do jazdy do pracy i z powrotem. Chciałbym by rower był dobry co do kryterium cenowej, wiem ze nie jest to duża suma lecz więcej nie jestem w stanie wydać w chwili obecnej. Mój wzrost - 192 Waga - około 86 kg Po proszę o opinie czy coś do tej ceny znajdzie się przyzwoitego czy lepiej odczekać i dołożyć. Jeżeli by dało rade kupić w miarę przystępny rower to poprosiłbym o link jeżeli nie sprawia to kłopotu;] Dodam ze za jakiś czas będę chciał zakupić rower dla dziewczyny, oraz fotelik badz przyczepkę dla dziecka wiec wstępnie proszę o opinie tych krzesełek vs przyczepek dla dziecka. Z góry dziękuje za odpowiedzi Ps. Mam nadzieje ze opisałem dokładnie to czego potrzebuje, i jest to zgodne z regulaminem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.