farmer Napisano 20 Lipca 2012 Napisano 20 Lipca 2012 Jak to jest z rozmiarami press fit (dla HT2 Shimano)? Doszukałem się że są 3 rodzaje: "41A" - wkład MTB kompatybilny z mufami o szerokościach 89,5 i 92mm o średnicy 41mm "41B" - wkład szosowy do muf o szerokości 86,5mm o średnicy 41mm "42A" - wkład do ram z mufą o średnicy 42mm Pytanie ja to pomierzyć? czy da się to zrobić bez demontażu korby i suportu? A może po prostu ktoś wie jakie jest w Giant Anthem X o takim ANTHEM X 4 (2011) - rowery | Rowery Giant - szosowe, górskie, damskie, rekreacyjne, dziecięce, ramy rowerowe, akcesoria rowerowe. | Polska ? Jakie narzędzia potrzebuję żeby zdemontować stary i zamontować nowy? Czy wystarczy mi taki klucz do odkręcenia korb Klucz YC-27 do suportu Hollowtech II , do nakrętki (2499771941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy potrzebuje coś jeszcze? A jak wydłubać i później zamontować miski do suportu?
farmer Napisano 23 Lipca 2012 Autor Napisano 23 Lipca 2012 Dzięki za pomoc Czyżby faktycznie nikt ty się nie znał na suportach press fit?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.