Skocz do zawartości

[2000-2400] mtb/xc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

Potrezebuję pomocy w kupnie roweru.Zacznęod tego że całe życie śmigałem na rowerach z marketu a rok temu przesiadłem się na kross'a hexagon v2 który niestety zaczyna się sypać.Rowerem będę śmigał głównie po ubitych leśnych drogach , polach i czasami po asfaltowych drogach.Po przeszperaniu internetu doszedłem do wniosków że najbardziej do mnie pasował by kross level a4/a6 i teraz nasuwa się pytanie , który ?

Przeszukałem mase sklepów internetowych i znalazłem takie propozycje:

http://www.greenbike.pl/kross-level-a6-vbrake-p-463.html

http://www.greenbike.pl/kross-level-a4-p-88.html

http://www.greenbike.pl/kross-level-a3-p-89.html?manufacturers_id=1

Mnie osobiście do gustu przypada pozycja numer 1 tylko tera czy rama 20" nie będzie dla mnie za duża ... 78kg , 180 cm

Dodam że nie mam uprzedzeń do żadnej firmy tak więc propozycję i opinie mile widziane.

PS.Mój budżet wynosi 2,4 ale tak na dobrą spawe szukam czegoś do 2000 zł , resztę chciałbym przeznaczyć na jakieś akcesoria ew.ubrania.Oczywiście jeżeli wpadnie jakaś okazja to danie całej sumy nie będzie problemem.

Pozdrawiam

Napisano

Cześć

Potrezebuję pomocy w kupnie roweru.Zacznęod tego że całe życie śmigałem na rowerach z marketu a rok temu przesiadłem się na kross'a hexagon v2 który niestety zaczyna się sypać.Rowerem będę śmigał głównie po ubitych leśnych drogach , polach i czasami po asfaltowych drogach.Po przeszperaniu internetu doszedłem do wniosków że najbardziej do mnie pasował by kross level a4/a6 i teraz nasuwa się pytanie , który ?

Przeszukałem mase sklepów internetowych i znalazłem takie propozycje:

Rowery górskie męskie - Kross Level A6 V-brake - Kross

Rowery górskie męskie - Kross Level A4 - Kross

Kross Level A3 - Kross

Mnie osobiście do gustu przypada pozycja numer 1 tylko tera czy rama 20" nie będzie dla mnie za duża ... 78kg , 180 cm

Dodam że nie mam uprzedzeń do żadnej firmy tak więc propozycję i opinie mile widziane.

PS.Mój budżet wynosi 2,4 ale tak na dobrą spawe szukam czegoś do 2000 zł , resztę chciałbym przeznaczyć na jakieś akcesoria ew.ubrania.Oczywiście jeżeli wpadnie jakaś okazja to danie całej sumy nie będzie problemem.

Pozdrawiam

Ech.... temat wałkowany już wiele razy. Użyj wyszukiwarki, niedawno napisałem odp. w podobnym temacie.

Jeśli jej użyjesz to pewnie zdasz sobie sprawe że dobry będzie przy takim budżecie Scott Scale, ja mam Cuba Analog Disc i go polecam..

na Twój wzrost max 19".

Jeśli Ci się nie spieszy, poczekaj na wyprzedaże, w bardzo okazyjnych cenach można kupić super rowery.

Przepraszam z off top ale dlaczego nikt na tym forum nie pilnuje żeby tematy nie były dublowane... wywalić do kosza albo scalić,m jest jeden wielki śmietnik!!!

tematy które niedawno zostały założone i na pewno coś z nich wyniesiesz...

[MTB do 2500] Scott Aspect 20, 30, Scale 80 czy Cube Analog Disc - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

[do 2500zł] Kross wart zakupu czy nie? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

[1500-2200zł] rower do lasu ale i na asfalt:) - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

[2000-2500] Rower MTB - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

[Do 2500PLN] rower cross - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

[1900-2000] Level A6 2011 V-brake czy Level A3 2012 (Disc) - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

[do 2000zł] Marka ważna? Rama czy osprzęt? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

[2000] MTB lasy i drogi - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

[do 1800 zl] Kross Level A2 vs. Unibike Fusion Disc - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa

i tak dalej!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...