MaziFTW Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Cześć Potrezebuję pomocy w kupnie roweru.Zacznęod tego że całe życie śmigałem na rowerach z marketu a rok temu przesiadłem się na kross'a hexagon v2 który niestety zaczyna się sypać.Rowerem będę śmigał głównie po ubitych leśnych drogach , polach i czasami po asfaltowych drogach.Po przeszperaniu internetu doszedłem do wniosków że najbardziej do mnie pasował by kross level a4/a6 i teraz nasuwa się pytanie , który ? Przeszukałem mase sklepów internetowych i znalazłem takie propozycje: http://www.greenbike.pl/kross-level-a6-vbrake-p-463.html http://www.greenbike.pl/kross-level-a4-p-88.html http://www.greenbike.pl/kross-level-a3-p-89.html?manufacturers_id=1 Mnie osobiście do gustu przypada pozycja numer 1 tylko tera czy rama 20" nie będzie dla mnie za duża ... 78kg , 180 cm Dodam że nie mam uprzedzeń do żadnej firmy tak więc propozycję i opinie mile widziane. PS.Mój budżet wynosi 2,4 ale tak na dobrą spawe szukam czegoś do 2000 zł , resztę chciałbym przeznaczyć na jakieś akcesoria ew.ubrania.Oczywiście jeżeli wpadnie jakaś okazja to danie całej sumy nie będzie problemem. Pozdrawiam
pentel Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 Cześć Potrezebuję pomocy w kupnie roweru.Zacznęod tego że całe życie śmigałem na rowerach z marketu a rok temu przesiadłem się na kross'a hexagon v2 który niestety zaczyna się sypać.Rowerem będę śmigał głównie po ubitych leśnych drogach , polach i czasami po asfaltowych drogach.Po przeszperaniu internetu doszedłem do wniosków że najbardziej do mnie pasował by kross level a4/a6 i teraz nasuwa się pytanie , który ? Przeszukałem mase sklepów internetowych i znalazłem takie propozycje: Rowery górskie męskie - Kross Level A6 V-brake - Kross Rowery górskie męskie - Kross Level A4 - Kross Kross Level A3 - Kross Mnie osobiście do gustu przypada pozycja numer 1 tylko tera czy rama 20" nie będzie dla mnie za duża ... 78kg , 180 cm Dodam że nie mam uprzedzeń do żadnej firmy tak więc propozycję i opinie mile widziane. PS.Mój budżet wynosi 2,4 ale tak na dobrą spawe szukam czegoś do 2000 zł , resztę chciałbym przeznaczyć na jakieś akcesoria ew.ubrania.Oczywiście jeżeli wpadnie jakaś okazja to danie całej sumy nie będzie problemem. Pozdrawiam Ech.... temat wałkowany już wiele razy. Użyj wyszukiwarki, niedawno napisałem odp. w podobnym temacie. Jeśli jej użyjesz to pewnie zdasz sobie sprawe że dobry będzie przy takim budżecie Scott Scale, ja mam Cuba Analog Disc i go polecam.. na Twój wzrost max 19". Jeśli Ci się nie spieszy, poczekaj na wyprzedaże, w bardzo okazyjnych cenach można kupić super rowery. Przepraszam z off top ale dlaczego nikt na tym forum nie pilnuje żeby tematy nie były dublowane... wywalić do kosza albo scalić,m jest jeden wielki śmietnik!!! tematy które niedawno zostały założone i na pewno coś z nich wyniesiesz... [MTB do 2500] Scott Aspect 20, 30, Scale 80 czy Cube Analog Disc - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa [do 2500zł] Kross wart zakupu czy nie? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa [1500-2200zł] rower do lasu ale i na asfalt:) - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa [2000-2500] Rower MTB - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa [Do 2500PLN] rower cross - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa [1900-2000] Level A6 2011 V-brake czy Level A3 2012 (Disc) - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa [do 2000zł] Marka ważna? Rama czy osprzęt? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa [2000] MTB lasy i drogi - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa [do 1800 zl] Kross Level A2 vs. Unibike Fusion Disc - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa i tak dalej!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.