Skocz do zawartości

[do 1200] używany

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moim zdaniem:

Magnum - Słaby, nie opłaca się.

Active - Za nowego bym tyle nie dał, co chce wystawiający. Prawie tysiąc za używany rower na osprzęcie Tourney to żart jakiś.

Cannondale - Jeśli jest w naprawdę dobrym stanie, to jest wart tych pieniędzy. To wgniecenie w ramie mnie niepokoi, dlatego dałbym sobie spokój.

Orbea Team 03 - Wart ceny.

Cube Acid - W opisie trochę mało, na zdjęciach też nie widać dokładnie stopnia zużycia. Jeśli jest w dobrym stanie, to wart kasy.

Giant XTC Alliance - Cena wejdzie na pewno powyżej 1200 PLN...

Merida Matts - Słabszy od reszty, też za mniejszą kasę. Ale raczej bym nie kupował, dla mnie nie wart ceny.

Kelly's - Z tym "świetnym osprzętem" wystawca trochę przegina. Nie dałbym za niego tyle.

Giant XTC 2 - Cena wzrośnie powyżej 1200 PLN.

Podsumowując - ja z Twoich propozycji celowałbym w Orbeę, potem Cube Acid, o ile dobry stan (chyba, że chcesz wydać trochę więcej - to w pierwszego Gianta). No i pamiętaj - jak używka to odbiór osobisty, albo umawiasz się ze sprzedającym, że jeśli rower będzie, wbrew aukcji, w złym stanie - to odsyłasz na jego koszt.

Napisano

moze lepsza opcja bedzie kupienie nowego roweru troche gorszej marki?

Jak masz kupić jakiś pojazd roweropodobny za 600 zł, to lepiej się wstrzymać i kupić dobrą używkę.

Chociaż do 1200 zł masz Kandsa 1300 na osprzęcie średniej klasy, który w zupełności wystarczy do Twojej jazdy.

Wiele osób go kupuję i jest zadowolonych z jazdy :)

Tu masz linka: http://allegro.pl/kands-1300-full-100-shimano-alivio-nowsc-2012-i2472232093.html

Jak pomogłem to nie zapomnij dać punkcika reputacji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...