Skocz do zawartości

[1500-2200zł] rower do lasu ale i na asfalt:)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałbym kupic sobie rower w przedziale cenowym 1500-2200 zł tyle tylko że wogóle sie nie znam na rowerach dlatego też zarejestrowałem sie na forum by uzyskac jakąs rade w sprawie kupna:) bo nie chce kupic jakiegos chłamu i wyrzucic pieniądze w błoto przeglądałem dużo rowerów na allegro ale jest tak duży wybór że niewiem który jest lepszy od którego i wogóle mam mętlik w głowie:P przejde może do sedna sprawy rower ma mi służyc do jazdy po lesie jakichs nieutwardzonych drogach ale także i po asfalcie co byscie mi polecili znalazłem rower który mi sie bardzo podoba z wyglądu kształtu ramy ale opinnie na jego temat są różne podaje link: OlimpiaSport.pl - Internetowy Sklep Sportowy - Rower Cube Aim Disc 2012 - Rowery MTB - rowery,części rowerowe,narty,rowery scott,rowery giant,rowery unibike,bydgoszcz,buty asics,narty atomic,narty head,narty volkl,rolki,kettler,śpiwory,plecaki,liczniki rowerowe,deski snowboardowe,buty narciarskie,campus,bergson,rolki rollerblade,odzież craft,snowboard,fitness,siłownie,sztuki walki,tenis,turystyka,tenis stołowy,bieganie,golf,piłka nożna,siatkówka,koszykówka,sporty wodne,pływanie,nurkowanie,kajakarstwo,wspinaczka

co mi o nim powiecie może polecicie cos lepszego czekam na odpowiedzi:)

Napisano

te krossy są fajne napaliłem sie na tego z 2012r :w00t: ale jeszcze dla pewnosci sie zapytam czy to są najlepsze rowery w tej klasie czy mógłbys cos jeszcze polecic?;)

Napisano

- Kellys Quartz Black - lepszy amor, gorsze korby

- Mbike Renegade DSC - praktycznie taki sam jak Unibike i Kross, propozycja warta rozpatrzenia. Z trzech rowerków (Unibike, Kross, Mbike) wybierz tego, który bardziej ci się podoba, gdyż różnice są znikome.

Napisano

ok dzięki wielkie chyba wezme tego krossa level a4 2012 najbardziej mi odpowiada a jeszcze tylko 1 pytanko mając 184cm wzrostu i 80kg wagi jaka rama będzie odpowiednia dla mnie?:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...