voip Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 Witam Pewnie ktoś mnie pamięta, jestem ten co skacze na hexagonie v3 2010r Mam się świetnie by the way xD A teraz do rzeczy, rodzice zgodzili się kupić mi drugi rower, ale ich oferta to 600zl. Prosiłbym o wypisanie pomysłów na części, z kąd brać, za ile, jakich itp. Mój typ: Rama sign ds (podobno za 100zl spokojnie a nawet taniej chodzi) Amortyzator RST Dirt (200zl cena allegro) Siodło mam nie piszczcie Kierownica ?? Korby ?? Hamulce ?? Akurat posiadam hamulce v-brake z marketówki jak się nadają (byle jeździł) to hamulce mam Koła ?? Opony mam Pedały mam platformy metalowe Mostek ?? Tu sie nie znam, jak z łańcuchem itp?? Czyli wydam 300zl na rame i amorek, zostaje kiera, korby, koła x2 , mostek, no i reszta napędu? Jak macie lepszy pomysł niż ja (chodzi o ramę i amor) to możecie zmieniac do woli. Byle siadło do tych 600zl ;/ (co pewnie jest nie mozliwe) Chodzi mi o złożenie roweru do DIRTu!! Części nie muszą być nowe, ale nie skatowane. Pozdrawiam
Avalanche Napisano 10 Lipca 2012 Napisano 10 Lipca 2012 sprzedaj swój obecny rower i kup coś używanego co można nazwać rowerem a nie składakiem z części które zalegają komuś w garażu bo innych nie znajdziesz. A jak sprzedaż tego swojego krossa to może znajdziesz cos używanego nadającego się do jazdy za około 1200 zł. Składanie roweru za 6 stów nie ma sensu http://tablica.pl/oferta/rower-marki-kross-sign-ds-dodatki-tanio-polecam-ID1iA87.html http://allegro.pl/duncon-pussy-dirt-super-rower-street-ns-i2463869551.html dwie propozycje Które przekraczają twój budżet ale jak jesteś przedsiębiorczy to wykombinować czy zarobić 2 stówki to nie problem;)
voip Napisano 10 Lipca 2012 Autor Napisano 10 Lipca 2012 Temu signowi się bliżej przyglądnę w najbliższych dniach fajna oferta naprawde Swojego hexagona nie będę sprzedawać, rodzice wolą żebym miał rower do skakania/katowania (dopiero sie uczę niedoloty to normalka ;p), a drugi do jazdy ze znajomymi np. do parku czy coś. Mi ich tok myślenia bardzo pasuje, na dirtowych rowerach jest nie za wygodnie ;p Czekam na inne propozycje Co do kasy, sprubuję dorabiać w ulotkach czy czyms, ale nie zawsze wyjdzie dlatego proszę o te oferty okolo 600zl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.