Skocz do zawartości

[kierownica] Płaska kierownica do szosówki

rommel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowym członkiem i pozdrawiam z Gdańska . Jest mały problem do rozwiązania : mam szosówkę i chcę zmienic kierownicę . I teraz : są kierownice klasyczne o przekroju okrągłym ( górny chwyt ) i płaskie np ; http://www.ebay.com/itm/260g-Merek-Road-Bike-carbon-handlebar-44cm-c-c-31-8-mm-wing-profile-flat-/261057605120?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item3cc83eee00 . Bardziej podoba mi się płaska , ale może są jakieś uwagi ?

• 4 miesiące temu...
Napisano

Witaj

sam uzytkuje taka kiere i jestem z niej zadowoliny,oprocz wygladu jest rowniez wygodna,ma szeroki chwyt,nie mecza sie tak rece jak na okraglej,pozatym ma w dolnej czesci gornego chwytu przetloczenia na palce co sprawia ze chwyt jest pewniejszy.

Generalnie udany produkt,co do mocowania mozna kipic dodatkowy element pozwalajacy zamocowac np licznik lub zrobic to tak jak ja na mostku.

Jesli nadal jestes zainteresowany mam takowa w kolorze bialym do sprzadania,razem z czarnym mostkiem 9cm po okazujnej cenie,chce po prostu kupic ta zespolona z mostkiem.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...