DejvChylonia Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Witam Kontaktowałem się już z firmą TRAKON w Rumi, biorą za całość tzn ramę i sztycę 105 zł mam do was pytanie czy ktoś z was ma jakieś kontakty, bądź sam zajmuje się piaskowaniem i malowaniem proszkowym ?
kadargo Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Trakon to dobry pomysł na bieżąco korzystam z ich usług.
DejvChylonia Napisano 2 Lipca 2012 Autor Napisano 2 Lipca 2012 Trakon to dobry pomysł na bieżąco korzystam z ich usług. Ok, a proszę Cie powiedz mi, jak zabezpieczyć miski suportu i stery ?
kadargo Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Obkleić taśmą i napchać papieru. W suport można wkręcić stare miski.
DejvChylonia Napisano 2 Lipca 2012 Autor Napisano 2 Lipca 2012 Obkleić taśmą i napchać papieru. W suport można wkręcić stare miski. To sie nie zapiecze w piecu czy coś? Ja sie nie znam dlatego pytam
kadargo Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Najlepiej zadzwoń do nich i się dopytaj co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.