erwit Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Dzień dobry, jest to mój pierwszy wpis na tym forum. Jak zupełny nowicjusz i laik w kwestii sprzętu rowerowego zwracam się do Was z prośbą o pomoc w wyborze pierwszego roweru przełajowego. Mam na ten cel +/- 3000 Pn. Czy moglibyście polecić mi jakiś gotowy model? Być może złożenie roweru z osobnych komponentów okazałoby się lepszym pomysłem? Pragnę zaznaczyć, iż interesuje mnie tylko rower nieużywany. Znalazłem taki oto: http://allegro.pl/przelaj...2445095021.html Co o nim sądzicie? Może ridely x-bow? RIDLEY X-BOW (CROSSBOW) – kolor 1116A (Tiagra) | Bike4race.pl - Szosa & PrzeĹaj - specjalistyczny sklep rowerowy Dodam również, iż za miesiąc szykuje mi się dłuższa przejażdżka Warszawa- Olsztynek + na miejscu po 100km dziennie. Ostatnimi czasy przejeżdżam około 500 km tygodniowo i tym właśnie podyktowana jest zmiana roweru z mocno już wyeksploatowanego, podstawowego modelu gianta. Bardzo proszę o porady. Wojtek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.