Skocz do zawartości

[2500-3300] Musing czy "składak na ramie Krossa"

eizoo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, to mój pierwszy temat zatem przywitam się przede wszystkim

Przejdę do rzeczy. Otóż mogę przeznaczyć na rower jak w temacie 2500-3300 zł. Dostałem propozycję złożenia roweru na kołach 28", na ramie od Kross-a A8. w Jednym z wątków poinstruowano mnie, że nie jest to rama do budowania roweru Crossowego; nie wiem też czy mogę zmienić ramę na inną w przypadku wybrania tej opcji. Cena roweru /osprzęt torszkę mieszany piasty novatec, manetki Deore, przerzutki XT, korba chyba też, amor suntour, obręcze - nazwy nie pamiętam, generalnie niezły rower/

Drugą opcją, znacznie prostszą jest zakup roweru:

http://allegro.pl/niepowtarzalny-muesing-cross-trekking-xt-lx-i2442843235.html

rzecz w tym, że mało o tej marce na Forum jak i w necie; nie wiem czy ten rower mnie udźwignie ważę 100 kg i mierzę 186 cm.

Za porady wielkie dzięki.

Napisano

Hej, to mój pierwszy temat zatem przywitam się przede wszystkim

Przejdę do rzeczy. Otóż mogę przeznaczyć na rower jak w temacie 2500-3300 zł. Dostałem propozycję złożenia roweru na kołach 28", na ramie od Kross-a A8. w Jednym z wątków poinstruowano mnie, że nie jest to rama do budowania roweru Crossowego; nie wiem też czy mogę zmienić ramę na inną w przypadku wybrania tej opcji. Cena roweru /osprzęt torszkę mieszany piasty novatec, manetki Deore, przerzutki XT, korba chyba też, amor suntour, obręcze - nazwy nie pamiętam, generalnie niezły rower/

Drugą opcją, znacznie prostszą jest zakup roweru:

Niepowtarzalny Muesing Cross/trekking XT,LX (2442843235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

rzecz w tym, że mało o tej marce na Forum jak i w necie; nie wiem czy ten rower mnie udźwignie ważę 100 kg i mierzę 186 cm.

Za porady wielkie dzięki.

Cześć, jestem użytkownikiem takiego właśnie Muesinga już ponad rok i jestem bardzo zadowolony. Kupiłem dzięki właśnie Forum. Siedziałem, przeglądałem i w końcu pojechałem obejrzeć rower, bo mam niedaleko. Powiem tak, rowerek super, chodzi jak zegarek, zero problemów, sprzedający konkretny i co dla mnie ważne nie wciska kitu. Cenowo też super, bo teraz jak się już trochę orientuję w temacie, to za te pieniądze ciężko znaleźć coś podobnego, właściwie niemożliwe. Myślę, że dlatego że marka jest mało znana w Polsce.

Ale w Niemczech to jedna z większych i bardziej znanych firm rowerowych-popatrz sobie na ich stronę niemiecką. no i mam jeszcze taką satysfakcję, że każdy zwraca uwagę na mój rowerek, bo drugiegio takiego nie ma w całej okolicy, a i w całej Polsce to też chyba rzadkość.Wiem, że każdy chwali to co sam ma, ale ja polecam. Tym bardziej, że tak jak piszesz mało jest o tej marce na Forum i w necie, to myślę, że moja opinia się może komuś przyda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...