rns Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Witam, zwracam się do Was z prośba o poradę dotyczycząca zakupu roweru typu Cross. Do tej pory jezdzilem na rowerze złożynym 15 lat temu, przez znaneogo kolarza Magiere. rower daje rade w zeszlym tygodniu np. na Słowacji zrobilem 150 km w ciagu dnia ale ... rower jest juz stary co jakis czas cos sie w nim sypie no i komfort jazdy pozostawai wile do zyczenia. Jakis czas zbieralem kase i w koncu mam odlozona wspomnaianw temacie kwote, ktora chcialbym przeznaczyc na zakup odpowiedniego roweru do jazdy typu: - 90 % asfalt - 10% jakieś inne ścizki lesne Nastawioy jestem glownie na weekendwe wypady na Slowacje, w planach mam rowniez wyjazd we wrzesniu z Nowego Sacza do Gdańska. Tak, że rower musi byc w miare przystosowany do jazdy z sakwami. Moje dane osobowe to 175 sm i ok. 78 kg wagi. Nie znam sie za bardzo na sprzecie szczerze mowiac dlatego sie tu zarejestrowalem, aby uzyskac opinie osob, ktore siedza w temacie rowerowym. I tak na 75% zainteresowany jestem zakupem krossa evado 4.0 Evado 4.0 | Kross - Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie W sklepei rowerowym sprzedawca zaproponowal mi go za 2 100. Co sadzicie o tym rowerzee i marce. Czy moze lepiej wstrzymac sie i zbierac do evado 5.0 ? Slyszalem rowniez ze oplaca sie na Slowacji kupowac rower i tu znalazlem np. taki Kellys EXQUISITE 10 | Katalóg | Najväčšia ponuka bicyklov v Škvarka CYKLO ŠPORT a ELITE BIKE Dolný Kubín Za krossem przemawia jeszcze fakt, że w moim mieście znajduje sie serwis. Prosze o pomoc w ocenie przedstawionego roweru lub inne propozycje ? Dzieki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.