man222 Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Witam w piatek wybieram sie na słowacje potrzebuje jakiejs alternatywy do drogi krajowej katowice-pszczyna-bielsko po której nie moźna jechac rowerem.
rokoski Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Witam w piatek wybieram sie na słowacje potrzebuje jakiejs alternatywy do drogi krajowej katowice-pszczyna-bielsko po której nie moźna jechac rowerem. Witam, robiłem ostatnio podobną trasę na własną rękę do Skoczowa. Na Słowacje przejechac Skoczów i pchać się przez mało uczęszczane przejscie za Dzięgielowem, ze Skoczowa do Żywca już jakąś drogę znajdziesz. http://www.endomondo.com/workouts/tcQ3cScAuS4
emotive Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Najlepiej jechać czerwonym szlakiem z Katowic na Pszczynę, Następnie kierować się na Zaporę Jeziora w Goczałkowicach, następnie na zaporze odbijasz kolejno: na Zabrzeg, Ligota, Mazańcowice, Stare Bielsko, Mikuszowice Śląskie, Wilkowice, Łodygowice i dojezdzasz prościutko do Zywca :-) A tak poza tym na Mapie Google wszystko ładnie jest wyszczególnione wraz z nazwami ulic, z uwzględnieniem opcji trasy pieszej. Jechałem w zeszły weekend taką trasą do samego Szczyrku na rowerku z tym że ze Starego Bielska kierowałem się na Szczyrk. Pozdrawiam.
Gromosmok Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Najlepiej jechać czerwonym szlakiem z Katowic na Pszczynę, Następnie kierować się na Zaporę Jeziora w Goczałkowicach, następnie na zaporze odbijasz kolejno: na Zabrzeg, Ligota, Mazańcowice, Stare Bielsko, Mikuszowice Śląskie, Wilkowice, Łodygowice i dojezdzasz prościutko do Zywca :-) Dokładnie taką trasą pare razy jechałem do Żywca z Katowic
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.