greengrass Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Witam, szukam rower głownie do miasta plus czasami wypad poza miasto. Jeżdżę raczej okazjonalnie ale jednak czasem rower jest potrzebny. Nie chcę wydawać więcej jak 500zł dlatego szukam roweru używanego. Znalazłem dwa pierwszy Giant GSR 200 za 470zł na ramie stalowej Rama 21 cali, koła 24 W poprzednim sezonie zostało wymienione: - 2 koła Weinmann na piastach Asses - zębatka tylna 7-rzędowa - przerzutka tylna shimano Acera - łańcuch - przerzutka przednia shimano CO50 - manetki przerzutek shimano Revo shift - hamulce V- brake - siodełko + sztyca - suport bezobsługowy Drugi Wheeler za 450zł Który lepszy? A może nie warto kupować używanych. Zależy mi żeby rower by lepszy niż marketowe budżetówki. Pozdrawiam
greengrass Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Pierwsza oferta już nie aktualna. Nikt nie wypowiedział się. Czy naprawdę nie da się nic sensownego dostać za 500zł z używanych? Pozdrawiam Znalazłem jeszcze coś takiego. Warto się zainteresować? http://allegro.pl/rower-gorski-mtb-kross-hexagon-v3-shimano-rst-i2467509485.html
Mixa Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Pierwsza oferta już nie aktualna. Nikt nie wypowiedział się. Czy naprawdę nie da się nic sensownego dostać za 500zł z używanych? Pozdrawiam Znalazłem jeszcze coś takiego. Warto się zainteresować? Rower,Górski,MTB,Kross,Hexagon V3, Shimano,RST (2467509485) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten hexagon mysle ze byl by najlepszy .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.