lordvitos Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Witam! Poszukuję roweru MTB nowego lub używanego, którego cena wynosi max 1300zł. Proszę o radę również za jakimi markami się oglądać. Jak na razie najbardziej przekonuje mnie rower Kellys Viper 1.0, proszę o rady dotyczące tego roweru lub ciekawsze alternatywy, ponieważ jestem kompletnie zielony w tej kwestii, a chciałbym zacząć jeździć na rowerze ok. 20 km dziennie, więc potrzebuję solidnego roweru. Mile widziane linki do sklepów/aukcji. Mój wzrost 178cm, waga 68 kg Chciałbym dodać, iż interesują mnie rowery u sprzedawców wystawiających faktury vat :] Proszę jeszcze o rady gdzie najlepiej zakupić, jakie sklepy itp. Możliwość odbioru osobistego na terenie Krakowa mile widziana.
marco68 Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 zobacz u mnie,rower wydaje się ciekawą alternatywą do tej ceny
CzarnyMario Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Ten Kellys nie powala osprzętem: - tutaj masz Arkus Vip 6.0 za 969 zł na znacznie lepszym osprzęcie Allegro nie wiem tylko czy rama 18" nie będzie za mała dla Ciebie. - albo Kands Energy 1300 za 1049 (tu rozmiary do wyboru) Allegro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.