Mixa Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Zakupilem sobie rower , chce kupic teraz sobie pare dodatkow do niego . Jakie polecacie ? Najlepiej z allegro
bigos97 Napisano 13 Czerwca 2012 Napisano 13 Czerwca 2012 Może podasz budżet na poszczególną część? Z swojej strony mogę ci polecić Trelock fc 525 - nie kosztuje dużo a sprawdza się , zobacz też na Sigmę mają dużo ciekawych liczników. Rękawiczki to zależy od kwoty , pokrowiec na siodełko ? w sensie że nakładka żelowa ?
Mixa Napisano 13 Czerwca 2012 Autor Napisano 13 Czerwca 2012 Może podasz budżet na poszczególną część? Z swojej strony mogę ci polecić Trelock fc 525 - nie kosztuje dużo a sprawdza się , zobacz też na Sigmę mają dużo ciekawych liczników. Rękawiczki to zależy od kwoty , pokrowiec na siodełko ? w sensie że nakładka żelowa ? Tak mysle ze okolo 100zl na wszystko , tak ta nakladka zelowa I pytanie ta nakladka duzo daje ?
lukaszooo Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 co do liczników to najpopularniejsze są Sigma, Kellys a ja z kolei używam Bion:-) jeśli zamierzasz dużo jeździć na rowerze to ważne są odpowiednie rękawiczki, bo bez nich mogą się robić odciski na dłoniach. ja mam ten mankament i już w prawym kciuku mam odcisk "na stałe" .
Mixa Napisano 14 Czerwca 2012 Autor Napisano 14 Czerwca 2012 co do liczników to najpopularniejsze są Sigma, Kellys a ja z kolei używam Bion:-) jeśli zamierzasz dużo jeździć na rowerze to ważne są odpowiednie rękawiczki, bo bez nich mogą się robić odciski na dłoniach. ja mam ten mankament i już w prawym kciuku mam odcisk "na stałe" . Ja właśnie też mam odciski Nawet po 5km
bigos97 Napisano 14 Czerwca 2012 Napisano 14 Czerwca 2012 zamiast nakładki może lepiej kupić spodenki z wkładką ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.