IwanMT Napisano 9 Czerwca 2012 Napisano 9 Czerwca 2012 Witam. Właśnie kupuje rower, znalazłem Kends'a 1300 o którym ostatnio jest szum, jednak postanowiłem w nim wymienić co nieco. Powiedzcie mi czy zestaw, który wymienię jest dobry jak na 1600zł Zaczynamy: Rama: KANDS aluminiowa Hydroformowana AL 6061 "19 Widelec: Suntour Radion R.L. AIR 100mm Hamulec przód: Shimano tarcza mechaniczny Hamulec tył: Shimano tarcza mechaniczna Klamka hamulca: Shimano Alivio Przerzutka tył: Shimano Alivio Manetki: Shimano Alivio 3x8 Kaseta: Shimano Alivio Obręcze: KANDS MAXX aluminiowe dwukomorowe-wzmacniane Siodło: Vader Opony: CST 26" x 1.95 Piasty: Shimano kasetowe na łożyskach uszczelniane Mostek: ZOOM aluminiowy Kierownica: ZOOM profilowana Sztyca: ZOOM aluminiowa Korba: Shimano FCM-311 Suport: Neco na łożyskach maszynowych Liczba biegów: 24 Za jakiś czas hamulce zmienie na hydrauliki, ale póki co zostawię te. 3 lata nie jeździłem na rowerze także szalał nie będe i mam wrażenie, że takie tarczówki mi w zupełności wystarczą Wiem, że opony mogą być średnie, ale przede wszystkim zależy mi na osprzęcie. Także oceńcie to co jest i ew. podajcie jakieś inne propozycje do 1700zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.