stormur Napisano 7 Czerwca 2012 Napisano 7 Czerwca 2012 Wlasnie mi skasowali zamowienie z niemieckiego sklepu... koniec oferty Zna ktos sklep, ktory za normalne pieniadze wysle rower do Finlandii ? Interesuje mnie zwykly prosty wielozadaniowy dla 60 letniej pani o wzroscie 170cm. Byloby dobrze, gdyby to byl "brand" znany rowniez poza Polska ( serwis ). Z gory dziekuje za wszelkie sugestie ! P
stormur Napisano 8 Czerwca 2012 Autor Napisano 8 Czerwca 2012 Wlasnie mi skasowali zamowienie z niemieckiego sklepu... koniec oferty Zna ktos sklep, ktory za normalne pieniadze wysle rower do Finlandii ? Interesuje mnie zwykly prosty wielozadaniowy dla 60 letniej pani o wzroscie 170cm. Byloby dobrze, gdyby to byl "brand" znany rowniez poza Polska ( serwis ). Z gory dziekuje za wszelkie sugestie ! P Juz niewazne. Kupione nastepne Bianchi Bianchi Spillo Rubino Lady Alu Tx55 21Sp 2012 (Y2BA9IWL) No to sa juz w domu 2 ... .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.