noey Napisano 6 Czerwca 2012 Napisano 6 Czerwca 2012 Witam, poszukuję roweru górskiego dla siebie i dla mojej dziewczyny na przejażdżki letnie, zależy mi na tym by oba były amortyzowane z przodu, chciałbym zakupić coś markowego, mój wzrost 184 i 76 kg, moja dziewczyna 178 i waga bardziej nieokreślona ale coś pod 70 kg. Jeździć zamierzamy po każdym rodzaju nawierzchni. prosiłbym Was forumowiczów o podanie mi jakiś dobrych propozycji dla niej wstępnie zastanawiam się nad: Rowery Merida - rowery, części, osprzęt, akcesoria rowerowe - producent i dystrybutor rowerów ponoć nie przeszkadza jej również ewentualne posiadanie modelu męskiego Rowery Merida - rowery, części, osprzęt, akcesoria rowerowe - producent i dystrybutor rowerów sobie wstępnie wziąłbym ten Rowery Merida - rowery, części, osprzęt, akcesoria rowerowe - producent i dystrybutor rowerów pytanie ode mnie do Was czy nie znajdę czegoś ciekawszego w tym przedziale cenowym pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.