Skocz do zawartości

[do 950zł] damski dla amatorów

ewca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tak jak napisałam w temacie poszukuję porządnego rowerku do 950zł. Nie za bardzo się w tym temacie orientuję bo nigdy roweru nie kupowałam. Rower bedzię używany w mieście i na jakiś leśnych dróżkach. Bardzo mi się spodobal Kross Hexagon V3 z 2011roku, i jest nawet na moją kieszeń ale niestety jest to rower męski. Tak więc potrzebuję waszej pomocy xD. Proszę o jakieś propozycję i z góry za nie dziękuję.

Napisano

Zobacz sobie Romet Rambler 4.0 fit.

Osprzęt bardzo zbliżony (żeby nie powiedzieć, że prawie taki sam).

Tu link do rozmiaru 18" http://allegro.pl/mt...2384675562.html , ale są też inne rozmiary, w podobnej cenie.

Kross ma też linie femi i wspomniany przez Ciebie Hexagon występuje w wersji damskiej http://www.kross.pl/pl/2012/hexagon-f3 cena katalogowa 1199 zł (taka sama jak X3).

nemo2009 ... guzdrałem się pisaniem i mnie ubiegłeś :)

Napisano

No wlasnie napalilam sie na krossa. Tylko ta cena mi nie pasuje

Eja. Ten romecik jest sliczny. (zaczynam pisac jak typowa blondynk)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Paczka wrescie dotarla. Juz zrobilam jazde testowa. Rower jezdzi jak marzenie. Dzieki pamowie za pomoc

Napisano

Bez rewelacji ten Romet jak za te pieniądze. Lepszy ten Arkus Vip 6.0: z tej samej wytwórni :) ale lepszy osprzęt, m.in. przerzutka tylna Deore, kaseta zamiast wolnobiegu. Koleżanka (164 cm wzrostu) ma taki w rozmiarze 18 cali i jest bardzo zadowolona.

Napisano
Rower jezdzi jak marzenie. Dzieki pamowie za pomoc

Nie ma za co :) Radochy z jazdy się życzy :)

P.S. Jak to miło, kiedy pytający(a) o poradę w sprawie zakupu, napisze jak sprawa się zakończyła.

Napisano

Nie ma za co :) Radochy z jazdy się życzy :)

P.S. Jak to miło, kiedy pytający(a) o poradę w sprawie zakupu, napisze jak sprawa się zakończyła.

chciałam wam nawet zdjęcie wstawić ale z komórki się nie dało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...