maly2000 Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Witam! Mam dylemat co do kupna roweru. Rozważam zakup pomiędzy Kross Hexagon X3 (1199zł) a Merida Matts 10v (1099zł) i z racji słabej znajomości nie wiem, który wybrać. Bardziej podoba mi się Kross, ale za to Merida jest przeceniona z 1499 zł. po osprzęcie na tyle co zauważyłem to nie widzę zbytnio różnic, czy ta różnica w cenie wyjściowej to kwestia marki czy coś więcej. Rower ma służyć do stosunkowo spokojnej jazdy trochę po utwardzonym a trochę po lekkim terenie. Prosiłbym bardziej zorientowanych w temacie o pomoc w wyborze, który byście polecili? Z góry dziękuję z rady i pomoc Pozdrawiam!
maly2000 Napisano 29 Maja 2012 Autor Napisano 29 Maja 2012 dzięki kolego, zachęcający jest własnie ten Lazaro co mi wysłałeś tylko nie mogę znaleźć bardzo informacji na jego temat, a skłaniałbym się do zakupu właśnie jego.
Eastern Napisano 29 Maja 2012 Napisano 29 Maja 2012 Najlepszy rower w tej klasie cenowej - dopłać 100zł jeśli tylko możesz. Nie pchaj się w Meridę ani Krossa, które to temu rowerowi mogą po prostu buty czyścić: http://allegro.pl/limber-vx7-shimano-alivio-disc-blokada-wyprz-i2351488089.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.