rozbujnik Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 Witam, zamierzam kupić swojej dziewczynie rower. Ma ona ok 168cm wzrostu, więc chyba rama 17" będzie ok ? Głównie będzie pewnie jeździła po mieście i jakimś lesie, kamieniach itp. Poczytałem troszkę i znalazłem w sumie dwa modele, jeden do KANDS MAESTRO, a drugi to LAZARO EVOLUTION V3, z tym, że ten pierwszy jest crossem. Osobiście skłaniałbym się do kupna tego Lazaro i ewentualnie zmienić opony na cieńsze w razie coś.... A może na jakieś inne rowerki ewentualnie zwrócić uwagę ? Rama ma być "męska". Jeżeli chodzi o rozmiary ram - s,m,l... to do takiego wzrostu będzie pasowało s czy m ?
nemo2009 Napisano 28 Maja 2012 Napisano 28 Maja 2012 A może na jakieś inne rowerki ewentualnie zwrócić uwagę ? Rama ma być "męska". Romet Rambler disc(rocznik 2010),rama 17".Można go kupić za 1099 zł. Napęd 24 biegowy firmy Sram.
rozbujnik Napisano 28 Maja 2012 Autor Napisano 28 Maja 2012 Wydaje mi się, że ten Lazaro jest jednak lepszym wyborem. Ale może ktoś jeszcze się wypowie ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.