jezyk05 Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 Witam w związku z tym że złapała mnie zajawka na rower ( dosyć powaznie ), a stary sprzęt nie nadaje się absolutnie do niczego planuje kupić coś w miarę sensownego. Mam 173cm wzrostu od ziemi do krocza 73cm. Waga waha się w przedziale 80-90kg. Myślę że odpowiednia rama będzie w rozmiarze 16 lub 17 cali. Bede dojeżdżać do pracy czyli chodniki, ścieżki, drogi. Weekendowo bardziej wymagający teren leśny, wakacje góry, dodam że czasami lubię przycisnąć tzn. dać z siebie wszystko rower musi być pożądny żeby za chwilę się nie rozleciał. Czytając różne opinie, bardziej się zagłębiając w tematykę rowerową wybrałem dwa wydaję się dosyć ciekawe modele ze względu na osprzęt i porównując do całej reszty jaką zaoferować może konkurencja. I tak stoję przed wyborem Unibika Evolution 2012 i Krossa Level 6. Jeżeli chodzi o Krossa to znalazłem taką aukcję: http://allegro.pl/kross-level-a6-disc-ostatnie-sztuki-okazja-i2347975677.html , natomiast z Unibikiem jest dosyć cieżko z dostępnością. Prosiłbym o doradzenie który z tych modeli, bądź też coś zupełnie innego będzie godne zainteresowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.