villi Napisano 21 Maja 2012 Napisano 21 Maja 2012 Witam. Poszukuję niedrogiej i w miarę sensownej jak na ten przedział cenowy, maszynki do jazdy głównie do pracy, ale i po drogach szutrowych - piknik z rodzinką, wypad na ryby. Moje parametry to 186 cm/ 94 kg. Docelowo mogę w rower zainwestować więcej, wymienić poszczególne komponenty, ale nie dzisiaj/teraz. Na pewno będę dokupywał fotelik dla dziecka. Znalazłem takie cudo http://allegro.pl/rower-trekkingowy-delta-vintage-m-promocja-i2332547729.html , jednak jestem blady w temacie i nie wiem czy to odpowiedni wybór. Liczę na Waszą pomoc i z góry dzięki
villi Napisano 22 Maja 2012 Autor Napisano 22 Maja 2012 ktokolwiek? cokolwiek?? jakaś propozycja może, tak abym mógł stopniowo ulepszać sprzęt?
Nevermore Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Nie sądzę aby to był dobry pomysł. Z Twoją wagą poleciłbym coś MTB z mocniejszymi kołami, zresztą w tym przedziale cenowym nie znajdziesz niezłego nowego sprzętu, poluj na używki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.