piotr3161 Napisano 21 Maja 2012 Napisano 21 Maja 2012 Witam Chciałbym kupić rower w tym przedziale cenowym na długie wyprawy (40-60 km dziennie). Z tego co zauważyłem to Kross w tej cenie ma dobry osprzęt: mam na myśli szczególnie Kross Level A2 albo Hexagon V8. Co o tym myślicie? Inne marki pewnie w tym przedziale nic ciekawego nie mają jedynie Unibike Fusion.. Dodatkowe pytania: -chciałem się też was poradzić czy warto w tej cenie brać rower z tarczówkami? -w Poznaniu nie mogę znaleźć ciekawego sklepu ;-( może znacie jakieś namiary? pozdrawiam!
PoleK Napisano 21 Maja 2012 Napisano 21 Maja 2012 Woźna/Mostowa masz krosy tarczówki mechaniczne w V8 nie są w sumie złe, dają radę zalezy jaka Cie interesuje konfiguracja konkretnie.
piotr3161 Napisano 21 Maja 2012 Autor Napisano 21 Maja 2012 Woźna/Mostowa masz krosy tarczówki mechaniczne w V8 nie są w sumie złe, dają radę zalezy jaka Cie interesuje konfiguracja konkretnie. Woźna/Mostowa jak się nazywa tam sklep?
sylnie17 Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 Woźna/Mostowa masz krosy tarczówki mechaniczne w V8 nie są w sumie złe, dają radę zalezy jaka Cie interesuje konfiguracja konkretnie. Hexagon v8 ma hydrauliczne br-445... Z tych 3 rowerów które wymieniłeś polecam hexagona v8, posiada świetne hamulce, bardzo wygodne. Osprzęt Alivio również daje rade
piotr3161 Napisano 22 Maja 2012 Autor Napisano 22 Maja 2012 Hexagon v8 ma hydrauliczne br-445... Z tych 3 rowerów które wymieniłeś polecam hexagona v8, posiada świetne hamulce, bardzo wygodne. Osprzęt Alivio również daje rade w necie jedynie znalazłem ten rower ale w Poznaniu i w okolicach nigdzie nie widze Warto przez internet kupować? pozdrawiam
sapcio Napisano 22 Maja 2012 Napisano 22 Maja 2012 w necie jedynie znalazłem ten rower ale w Poznaniu i w okolicach nigdzie nie widze Warto przez internet kupować? pozdrawiam Gdzie znalazłeś ten rower? mógłbyś dać link? ciężko go znależć.
piotr3161 Napisano 24 Maja 2012 Autor Napisano 24 Maja 2012 Gdzie znalazłeś ten rower? mógłbyś dać link? ciężko go znależć. http://www.mudserwis.com/shopping_cart.php tutaj chyba był... ja kupiłem tutaj level'a a2 disc z 2011 roku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.