rower88 Napisano 19 Maja 2012 Napisano 19 Maja 2012 Witam, chciałbym kupić rower, z tym że nie mam zielonego pojęcia na co patrzeć, w ogóle nic o rowerach nie wiem. Chciałbym abyście polecili mi jakiś model czy firmę. Rower będę używać do jazdy po mieście, i czasem ale to może wyjdzie z 6 razy na rok trasa ze 30 km plus powrót do domu, ale to też asfaltową drogą. Ogólnie to jazda do szkoły, do sklepu, wszystko w granicach 10km dziennie (to już w obie strony). Chodzi mi o rower męski, nie odróżniam za bardzo tych typów rowerów. Tylko te "miejskie" wyglądają wg. mnie jakoś delikatnie, tak raczej dla kobiet. Szosowe, trekkingowe, górskie nie wiem jaki będzie ok dla mnie. Chciałbym abyście mi polecili na jaki typ mam patrzeć. Nie chciałbym kupić za dobrego roweru na mój użytek, albo aby mi sprzedawca wcisnął coś co mu zalega na stanie. I nie chciałbym kupić takiego który ma w sobie jakąś chińszczyznę która się po chwili popsuje. Jestem mężczyzną 184 cm wzrostu Liczę na pomoc, wielkie dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.