Estaton Napisano 17 Maja 2012 Napisano 17 Maja 2012 Witajcie, pierwszy temat na forum, więc na wejściu pozdrawiam Pytanie moje jest następujące: szukam roweru do jazd po Warszawie i okolicach. Większość czasu bedą to ulice/drogi rowerowe, ale rekreacyjnie także plener typu Powsin/Las Kabacki (w dużo mniejszym stopniu niż utwardzone drogi). Generalnie mam tendencję do jazdy szybkiej, więc uznałem, że cross będzie dla mnie najlepszym wyborem Do wydanie mam kwotę z grubsza coś koło 3.5k Z tego co przeglądałem, to pasowałby Kross Evado 5.0 lub Unibike Xenon. Macie jakąś propozycję dla mnie? Byłbym wdzięczny za pomoc pzdr
Arkadiusz Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 · Ukryte przez safian, 21 Czerwca 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 21 Czerwca 2012 - Brak powodu Lekki, szybki, na bardzo dobrym osprzęcie, w bardzo dobrej cenie, z tego co widzę, wręcz idealny do Twojego typu jazdy rower: Allegro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.