marek12345 Napisano 17 Maja 2012 Napisano 17 Maja 2012 Witam. Szukam kurtki (wiatrówki) do 200zł maks. Dodam że mam 197cm wzrostu i większość kurtek co znalazłem to były za małe brak rozmiaru): Gdzieś na forum znalazłem kurtkę firmy endura model Pakajak kurtka ma dość dobre opinie ale nie mogę nigdzie znaleźć rozmiarówki tej kurtki i za bardzo nie wiem jaki rozmiar dobrać. Tak więc jak by ktoś posiadał tą kurtke to prosiłbym o jakieś inf. na temat tego jak pasuję i jaki posiada rozmiar.4 Z góry dziękuję
PawelDL Napisano 17 Maja 2012 Napisano 17 Maja 2012 Dla Ciebie kolego to rozmiar xxl z endury pakajak będzie ok. Napisz do endurastore.pl prześlą Ci wymiary kurtki i pomogą dobrać rozmiar.
marek12345 Napisano 17 Maja 2012 Autor Napisano 17 Maja 2012 Dla Ciebie kolego to rozmiar xxl z endury pakajak będzie ok. Napisz do endurastore.pl prześlą Ci wymiary kurtki i pomogą dobrać rozmiar. Ok. Dzięki za podpowiedz jutro napiszę do nich. A może ma ktoś jakieś jeszcze propozycje kurtki (wiatrówki) do podanej wyżej ceny.
Wojtassnt Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 Ja od długiego czasu ostrzyłem zęby na drugą (odblaskową) z tego linku: http://s.dealextreme.com/search/jacket ale będąc w stanach nawinęła mi się inna.
PawelDL Napisano 18 Maja 2012 Napisano 18 Maja 2012 A może ma ktoś jakieś jeszcze propozycje kurtki (wiatrówki) do podanej wyżej ceny. firma Craft robi również ciekawe rzeczy, poniżej wątek nt różnych wiatrówek: [Wiatrówka] Craft - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.