Skocz do zawartości

[1500 zł]Rower trekking/cross Kross/Kellys/Merida

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam.

potrzebuje roweru do jazdy po miescie plus malych wycieczek poza miasto. Mam 190cm wzrostu, sprawdzalem i rama 21 i kola 28 sa wystarczajace dla mnie. Glownie chodzi o rekreacje i utrzymywanie jako takiej kondycji. Chcialem kupic rower do 1000zl, ale jezeli konkretny model bedzie tego wart jestem gotowy dolozyc kilka stowek. Rzucil mi sie w oczy rower Kellys Coach Rower Kellys Coach 2012 - Ceneo.pl za 1600zl. Zastanawiam sie tylko, czy porownujac ten rower np do Meridy crossway 10-v Rower Merida Crossway 10-V 2012 - mapa sklepów internetowych oferujących produkt warto doplacac te 600zl. Ewentualnie moze polecicie cos innego.

Napisano

Jedtem staruchem pomykajacym na tym Kellys Coach. Kupilem go raptem 8 dni temu. Najechalem 120 km. Smigam miedzy domem a firma. Tylko asfalt. Nie mam doswiadczenia bo ostatnio jezdzilem moze z 10 lay temu. Ale jedtem bardzo zadowolony. Kondycja idzie w gore. Od pierwszego dnia uzywam aplikacji endomondo i moje subiektywne odczucia potwierdzaja progres. To bylo dobrze zainwestowane 1400 zeta

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...