damian772 Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 witam. potrzebuje roweru do jazdy po miescie plus malych wycieczek poza miasto. Mam 190cm wzrostu, sprawdzalem i rama 21 i kola 28 sa wystarczajace dla mnie. Glownie chodzi o rekreacje i utrzymywanie jako takiej kondycji. Chcialem kupic rower do 1000zl, ale jezeli konkretny model bedzie tego wart jestem gotowy dolozyc kilka stowek. Rzucil mi sie w oczy rower Kellys Coach Rower Kellys Coach 2012 - Ceneo.pl za 1600zl. Zastanawiam sie tylko, czy porownujac ten rower np do Meridy crossway 10-v Rower Merida Crossway 10-V 2012 - mapa sklepów internetowych oferujących produkt warto doplacac te 600zl. Ewentualnie moze polecicie cos innego.
bartula Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 Jedtem staruchem pomykajacym na tym Kellys Coach. Kupilem go raptem 8 dni temu. Najechalem 120 km. Smigam miedzy domem a firma. Tylko asfalt. Nie mam doswiadczenia bo ostatnio jezdzilem moze z 10 lay temu. Ale jedtem bardzo zadowolony. Kondycja idzie w gore. Od pierwszego dnia uzywam aplikacji endomondo i moje subiektywne odczucia potwierdzaja progres. To bylo dobrze zainwestowane 1400 zeta Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.