fador88 Napisano 16 Maja 2012 Napisano 16 Maja 2012 Cześć wszystkim, z racji że dopiero chcę zacząć przygodę z rowerami przyszedł czas na zakup roweru. Mój budżet to 1800zł, sporo czytałem na internecie i nie wiem jaki sprzęt dokładnie wybrać. Sprzęt będę użytkował głównie na terenach utwardzonych, od czasu do czasu jakieś polne drogi czy też góry. Moja budowa ciała to 173 cm i 70 kg. Mam 2 typy nad którymi się zastanawiam i nie wiem który wybrać: 1.Kross Level A4 z 2010 za 1700zł 2.Kellys Quartz DSC z 2011 roku cena 1780zł , bardziej skłaniam się do Levela z ramą 18". Proszę was o radę , chyba że macie jeszcze jakieś inne lepsze propozycję. Zależało by mi na tych hamulcach tarczowych gdyż nie mówię że jak mi się spodoba że cześćiej nie zacznę się wybierać w jakieś górzyste tereny:)
Mod Team michuuu Napisano 16 Maja 2012 Mod Team Napisano 16 Maja 2012 W temacie cross a podajesz przykłady rowerów górskich.
fador88 Napisano 16 Maja 2012 Autor Napisano 16 Maja 2012 W temacie cross a podajesz przykłady rowerów górskich. Sorki pomyliłem, w każdym razie chodzi mi o MTB.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.